Da rumpekila røyk, røyk seieren.

24-03-2013
Utrolig ergerlig at utstyret skulle felle Svarten og meg fra å seiersdefilere. Han gjorde en svett innsats og hadde fortjent å vinne.
Les mer...
500 m igjen håpet jeg å kunne passere Nordlirappen i dødens. Jeg synes imidlertid at han var betenkelig lav i hodet, og når jeg skulle justere drasjekken, så jeg at rumpekila hadde røket på ene siden. Den hang fortsatt under rumpa, men litt på halv tolv, og gjorde altså ryggstykket lenger, noe som gjorde at jeg ikke tok sjansen på å kjøre for fullt. 100 m ut i oppløpet seig Svarten  på og jeg trodde jeg skulle berge ham. Plutselig røyk imidlertid sømmen på den andre siden også, og da slo han etterhvert over i galopp. Restene av ryggstykket fik jeg av banemannen etter løpet, men jeg tror jeg går til anskaffelse av nytt..... Når det er sagt var ikke selen gammel, så det skulle ike skje. Svarten tar nye tak, og vi sikter inn Leangen først i april.
Marmorjenta fikk en litt problemfyllt innledning på løpet og jeg måtte bruke henne hardere enn ønsket for å finne en posisjon i 2. spor. Med tanke på det gjorde hun et fint løp og fikk 6. premie i finalen. Fornøyd med det.