Flotte prestasjoner av stallhestene.

28-07-2014

Eikmann strålte på Momarken og var kun 1 tiendel fra banerekorden til selveste Moe Odin fra 2002. For en hest. En drømmehest, som kan nå utrolig langt. Å sitte bak denne hesten gir det å kjøre løp en annen dimmensjon. Helt rått.

Soløy Sandra har tatt to rake etter at den ankom stallen. Trives som fisken i vannet med sitt nye treningsopplegg, og elsker Pukkverksbakkene og Kaggedalen.

Maks Mollyn debuterte med  2. plass. Tar ikke i for fullt ennå, men det håper vi kommer. Han har et utrolig steg, og kan bli en morsom hest framover.

Lykke Berit rekordforbedret seg med 1.1 sek sist. 1.25.5 full vei og volte lar seg høre. Blir bedre og bedre, og det må hun også skal hun hevde seg i harde lag.

Egge Elden og Hornnes Balder ser flotte ut for tiden, og bare det kommer passende løp sitter de der snart.

Vinning Ferd har gått uplassert to løp nå, men formen tror jeg er bra. Ble tatt bort av varmen sist, den liker han dårlig. Reiser til Sverige lørdag for å delta i et 5-årsløp.

Lykke Sara har stablisert seg. Hun har en utrolig vilje, og kommer til å tjene fine penger framover.

Tobros Augustinu har slitt med bihulebetennelse, og står på medisiner. Vi er nok snart igang igjen, og da har jeg god tro på denne hesten.

3-årige Andova har akkurat kommet inn på stallen. En flott 3-åring som startet allerede som 2-åring. Hun har fått det litt rolig de første 14 dagene, men nå er det full fart. Et flott emne.

Veels Balo er en utrolig flott hest som har et fint potensiale. Han har slitt med skroget i lengre tid. Nå har vi prøvd en helt ny behandlingsform, og med god restitusjon tror jeg dette blir veldig bra.

3-åringene i år er jo fenomenale. En hel bøling under 1.30 allerede. Stallens eneste kbl. 3-åring har fått mye grunntrening i 4-hjulsvogn og ridning i terrenget. Sinsen Kysset er navnet. Hun er etter en av de aller raskeste men mest usikre hoppene gjennom tidene, nemlig Sinsen Lykke. Sinsen Kysset har Vinnin Kos som far. Kunne nok ha startet allerede, men vi venter. Denne hesten springer noe inn i gransk...., men vi venter.