En aldri så liten oppdatering

20-09-2014

Stallhestene i fin form, og nye spennende hester inn. Lykke Berit fikk endelig full klaff, og høstformen er i anmarsj.

Les mer

Storsjarmøren og 2-årige Sigmunn er nye spennende hester på stallen. Storsjarmøren gjorde etter min oppfatning et uhyre sterkt løp på Bjerke sist. Få ville inn på innerfila fra start, dermed ble Sjarmøren hengende. Ble forsert fram til dødens, og derfra gjorde han en heroisk innsats. Dro ikke proppene, da jeg så han ikke kunne vinnne. Synes han hadde vært så flink at jeg ikke ville mase for mye på ham. Tror vi kan få en fin høst. Jahn-Ivar Johansen trapper ned som trener. Det gjorde sitt til at jeg ble beæret med å få talentet Sigmunn inn på min stall. Jahn-Ivar er jo en trener av dimensjoner, så utrolig synd for sporten at han trapper ned. Jeg fikk en utrolig fornuftig hest på stallen. Sigmunn er en stillferdig og koselig hest, og det var ikke vanskelig å få et godt forhold til han.

Eikmann, er som jeg har sagt tidliger, en hest utenom det vanlige. Underpresterte sist, men det tror jeg hadde en naturlig forklaring. Kommer ut på Bjerke førstkommende onsdag 24/9.

Hornnes Balder underpresterte sist. Vi har trent godt den siste tiden, og det vil forundre meg om han ikke viser seg fra en bedre side neste gang. Han var nok preget av forskifte sist.

Veels Balo har vi skrittet med i 2 mnd etter behandlingen. Veldig spent på han. Dette er en hest med stort potensiale. Det vi ser nå om dagen bærer bud om at han er på rett vei. I den hastigheten vi nå har kjørt, er han klart bedre.

Maks Mollyn har et enormt talent. Tar ikke i for fullt hele veien ennå. Ser strålende ut i trening nå, så seieren er nok rett rundt hjørnet.

Vinning Ferd gjorde det strålende i 5 årsløpet i Drammen, og skaffet 250.000 kr inn på kto. Blir mer vrient utover nå med tanke på at han går opp en klasse, men hesten er god, så han takler nok det.

Egge Elden gjør stadig fine innsatser og gjør alltid sitt beste. Hang litt mye på høyre tømmen sist, så vi må justere litt med hensyn til det. Kommer til å få en fin høst og vinter.

Tobros Augustinu har slitt med bihulebetennelse i lang tid. Hun har fått to antibiotikakurer, og vi håper nå vi har fått tatt knekken på styggedommen. Hun er eller frisk og fin og vi trener på nå. Om alt går etter planen er hun løpsklar innen en måned.

Andova kom på stallen for to måneder siden. Hun var i fin forfatning da hun kom fra Tjomsland, men litt vanskelig i gemyttet. Nå virker hun roligere, mer harmonisk og stabil, og vi gleder oss til å starte nå førstkommende torsdag.

Soløy Sandra har gjort det strålende i vår regi. Tjent ca 180.000 kr på i underkant av 2 mnd. Hun var litt ruskete i halsen etter den siste starten, og har fått en ørliten pause. Hoppeløpene i V75, er imidlertid helt forferdelig dårlig skrevet ut, så det blir å satse på vanlige løp fremover en periode.

Lykke Sara har satt pels og mistet form. Hun har fått det litt roligere, men snart er hun i full gang igjen. Tapre, lille og flinke Sara har ikke sagt sitt siste ord.

Sinsen Kysset er 3 år. Har blitt trent jevnt en stund, men har lenge signalisert litt ømheter i leddene. Liker ikke å leddbehandle de i så ung alder, men har nå krøpet til korset. Har valgt å gi henne 3 uker helt fri etter behandlingen. Kan nok en lav 30 tid når hun fungerer, og har et utrolig talent