8 stallhester til start de 4 kommnde dagene.

19-05-2015

Vi klemmer til med 8 starthester onsdag, fredag og lørdag.

Onsdag er Moe Svarten favoritt i sitt løp. Autostart er litt uvant for Svarten, men jeg tror det skal gå fint. Går han som sist er muligheten svært bra. Lille Jim gjør en spennende......

.....debut i vår regi. Lille Jim er en utrolig fin hest. Har mye til felles med Moe Svarten, men er noe mer engstelig av seg. Jeg har ikke testet ham i stor fart, så det blir utrolig spennende å se hvordan han har tatt miljøskiftet. Tror betemt dette er en hest med stort utviklingspotensiale. 

Fredag skal Tobros Augustinu, Hornnes Balder og Maks Mollyn til Biri. Tror alle har fin form, og de er trippelaktuelle hele gjengen.

Tre hester skal til Jarlsberg lørdag. Sigmunn skal ut i Jørgen Jahres løp. Der møter han noen andre knivskarpe 3-åringer fra Tjomsland og Flåten, men Sigmunn er knivskarp han også. En utrolig 3-åring som jeg gleder meg voldsomt til å kjøre. Hvor fort han kan trave vet jeg ikke, men det er rimelig fort. Storsjarmøren hadde vunnet med åpning sist. Satt fast med full tank, og var pigg i mål. Hadde hatt seierstro lørdag om det ikke hadde vært for et begredelig 8. spor. Nå er det vel en best mulig premie som gjelder. Lykke Sara har et fint løp på papiret. Har utviklet seg fint de siste startene, og en feilfri Lykke Sara tror jeg kan bli vrien å slaå dennegang.