Om oss


Travtrenerbedriften "Team Bjerring" har 7 personer med tilknytning til virksomheten.-Trener og hovedansvarlig er Jan Martin Bjerring, som har lang fartstid i sporten. Travtrenereksamen fra Norsk Hestesenter på Starum i 2008, mangeårig amatørtrener, tv-journalist med hovedtyngde på trav fram til nyttår 2010 og tidligere sportsjef på Drammen travbane.
Jarle "Baker'n Åsheim

Verdens mest trofaste og lojale venn. Gjør rent alle boksene 5-6 ganger i uka. Transporterer og hjelper til på alle mulige måter. En stor motivator og psykisk støtte. Ser på alt med positive øyne. Uunnværlig.

 

Sara Bjerring,
Heltidsansatt. Sara skal ta et "friår" før hun prøver seg på veterinærstudiet i England. 
Sara er 20 år og trives meget godt med hestene. Og like viktig, hestene trives med Sara, som både kjører og rir.
Britta Lobben
har drevet med dyr i alle år. Hun har overoppsynet med foringen.                                                                                                                           

Kjetil Lobben, er eier av gården. Han er amatørtrener og en utrolig dyktig hestekar og hovslager. Skor stallens hester og tar seg av treningen av Vinning Ferd.Erik Samuelsen
er stallens livsmedikus.
Utdannet ved Norges Vetrinærhøgskole. Han har lang erfaring med travhester, er selv hesteier og verdens mest pliktoppfyllende og ikke minst tilgjengelige vetrinær. Erik sier aldri nei, til stor fortvilelse for hans kone. 


Anne Kristin Larsen er akupunktør. Hyggelig, snakkesalig og oppmuntrende i tunge tider. Pliktoppfyllende, og ikke minst rimelig.


Stallens største bravader så langt.
Vinning Kos sin seier under Elitkampen på Solvalla i 2008. Vinnelykkas deltagelse i Paris, også det i 2008. Tekno Jerken 1.27.0 i kriteriefinalen og Last Speed Laday seier i V75 Klosterskogen 3. januar 2011. Åpnet 1.08.5 første 500 m, og holdt unna til seier på 1.14.6.
Stallens mest følelsesladede prestasjon: Da denne grønne og grå drakta med Vidar Schwabe inni, finta ut både svenske og finske toppkusker i et 4-årløp med Vinning Kos på Færjestad langfredag i år 2000, foran 17000 tilskuere. Da rant tårene. Intervjuet etter løpet med Leif "Loket" var en
"højdare
".

Stallens herligste presseoppslag:
(etter seier i svensk V75), jeg siterer TGN; "Team Bjerring har gjort
en glitrende trenerjobb med Vinning Kos. Å finne et ekstra gir på hester som har vært både hos Kjell Håkonsen og Jan Olov Persson, er ikke alltid det enkleste"